123 de juniori și junioare la ”Coupe Avenir” – Malmedy (Belgia)

Cu 123 de tineri gimnaști din 13 țări – Algeria, Canada, Germania, M. Britanie, Islanda, Luxemburg, Maroc, Olanda, SUA, Qatar, Belgia, Suedia și România –, cea de a 16-a ediție a ”Coupe Avenir”, care va avea loc la sfârșitul săptămânii în Sala Sporturilor din Malmedy (Belgia), se anunță a fi una interesantă, România urmând a fi reprezentată de Asiana Peng, Daniela Ciurusniuc, Corina Găianu, Maria Holbură, însoțite de antrenorii Florin Cotuțiu și Adela Popa. Să mai notăm și faptul că Gina Gogean se va afla în randul arbitrelor la acest concurs.
Jacqueline Herbrand, președinta Clubului deGimnastică din Malmedy, sublinia și faptul că mulți dintre gimnaștii și gimnastele care se vor afla la start, cu siguranță vor fi și pe listele concurenților olimpici la Rio sau mai târziu, acest concurs fiind totodată și ”o trambulină pentru tinerii gimnaști și pentru speranțe, cei care vor fi campionii de mâine…”

”Coupe Avenir” este o competiție înscrisă în calendarul internațional și care poate constitui pentru colectivele tehnice o posibilitate de selecție în vederea marilor competiții destinate juniorilor sau alte mari evenimente (Campionate Europene, Jocurile Europene etc).
Programul competiției:
Sâmbătă, 22 noiembrie: Echipe și individual compus
Duminică, 23 noiembrie: Finale pe aparate

Alte amănunte: Lista participante feminin, Directive