4 medalii pentru juniori la Turneul Internațional Open de Gimnastică Aerobică din Cantanhede, Portugalia

București, 26 martie 2018 – 4 medalii au fost câștigate de juniori cu ocazia celei de-a VIII-a ediții a Turneului Internațional Open de gimnastică aerobică de la Cantanhede, care a avut loc în perioada 20-25 martie 2018.

Echipa de Juniori a României a câștigat o medalie de aur (David Gavrilovici și Sarmiza Niculescu la perechi mixte AG2), o medalie de argint (David Gavrilovici la individual masculin AG2) şi două medalii de bronz (Leonard Manta la individual masculin AG1 şi trio-ul AG2 format din David Gavrilovici, Daniel Țavoc și Sarmiza Niculescu).

La categoria AG2, Daniel Țavoc a obținut locul 5 la individual masculin, iar Sarmiza Niculescu tot locul 5 la individual feminin.

Totodată, în concursul de Cupă Mondială, perechea mixtă formată din Mihai Popa şi Sandra Dincă s-a clasat pe poziția a cincea, cei doi fiind la primul concurs în calitate de seniori.

Gimnaștii au fost însoțiți și coordonați de antrenoarele Maria Fumea, Mădălina Cioveie, Cristiana Spînu și de arbitrele Alina Drăgan și Cristina Dulgheroiu.