AEROBIC – Curs de instruire pentru arbitrii universitari

         Federatia Romana de Gimnastica, in colaborare cu Federatia Sportului Scolar si Universitar, prin Comisia Nationala Universitara de Gimnastica Aerobica, si cu sprijinul Universitatii “Politehnica” din Bucuresti, a organizat, intre 12 si 14 noiembrie 2010, un Curs de instruire pentru arbitri din invatamantul universitar, la disciplina gimnastica aerobica. Acest curs s-a desfasurat in vederea pregatirii cadrelor de specialitate pentru  asigurarea arbitrajului la Campionatele Nationale Universitare de Gimnastica Aerobica din 2011.
        Prezentarea cursului a cuprins notiuni generale din Codul de punctaj 2009-2012 F.I.G. despre arbitrajul de gimnastica aerobica, informatii despre noile probe de competitie (Step aerobic si Dans aerobic) incluse la Universiada 2011 – Shenzhen, arbitrajul pentrul arbitrul principal, arbitrul de dificultate, arbitrul de executie si pentru arbitrul de artistic, in paralel cu  exemplificari video proiectate digital.
         Cursul a fost sustinut de d-na Maria Fumea – Membru in Comitetul Tehnic de Gimnastica Aerobica din cadrul F.I.G. si d-na Alina Dragan – Antrenor federal in cadrul F.R.G., cu sprijinul organizatoric al d-nei conf. dr. Ileana Dragulin de la U.P.B.
          Participantii au primit, la finalul acestei pregatiri, un Certificat de participare si absolvire in arbitrajul specific Gimnasticii aerobice, in invatamantul universitar.
        La curs au participat 16 profesoare si profesori din 8 universitati din Bucuresti si din tara.
        Pentru alte amanunte, click aici:
Participanti la curs
Cursul in imagini