ADUNAREA GENERALĂ DE ALEGERI

ANDREEA  RĂDUCAN – PREȘEDINTE AL FEDERAȚIEI ROMÂNE DE GIMNASTICĂ

Noul Comitet Executiv pentru perioada 2017 – 2021

Moment important pentru gimnastica românească, pentru Federația Română de Gimnastică: alegerea noilor structuri de conducere.  Reprezentanții a  43 din cei  51 de membri afiliați la Federația Română de Gimnastică s-au reunit, la sediul Ministerului și Sportului, Sala ”Nadia Comăneci”, în conformitate cu prevederile statutare, în cadrul Adunării Generale de Alegeri a Comitetului Executiv și a organelor de control pentru perioada 2017 – 2021. La lucrările Adunării Generale a participat dl Marius Dunca, ministrul Tineretului și Sportului, membrii Comitetului Executiv, dl Puia Gârba, consilier MTS, personalități ale gimnasticii românești. Adunarea a fost condusă de dl Adrian Stoica, președinte FRG, dl Dan Grecu, vicepreședinte FRG, dl Mircea Apolzan, secretar general.
Principalul punct pe Ordinea de zi a Adunării Generale l-a constituit procedura de alegere a noului Comitet Executiv și a organelor de control pentru perioada 2017 – 2021.
Candidat unic , ANDREEA RĂDUCAN a fost aleasă în funcția de Președinte a FRG cu unanimitate de voturi.
Au fost, de asemenea, aleși:
Vicepreședinți (2): DAN GRECU (35 voturi), MARIA FUMEA (29), Monica Roșu (14)
Membri (7):  GINA GOGEAN (31), ANGELA CACOVEANU (30), ADRIAN DURLĂ (30), OLGA DIDILESCU (27), CĂTĂLIN MERAN (24), INGRID ISTRATE (21), AUGUSTIN POP (19 / 23), Cristian Moldovan (19 / 20), Nicolae Forminte (13), Dragoș Bîrzu (12), Cristiana Spînu (12), Vasilica Agop (10), Florin Popa (6)
Din Comitetul Executiv mai fac parte: secretarul general, directorii tehnici: gimnastică artistică feminin, gimnastică artistică masculin, gimnastică aerobică, precum și reprezentantul sportivilor.
Comisia de Apel: Gabriel Popescu, Clemența Garabet
Comisia de Cenzori: Paul Bobîrci, Valentin Dragomir

Având în vedere contribuția deosebită la dezvoltarea gimnasticii românești și internaționale, precum și activitatea desfășurată timp de peste 4 decenii în organismele naționale și internaționale, dlui ADRIAN STOICA i-a fost acordat titlul de Președinte de Onoare al FRG. De asemenea, dnei SIMONA AMÂNAR i-a fost acordat titlul de Vice-președinte de Onoare pentru întreaga activitate.