CAMPIONATELE NAȚIONALE INDIVIDUALE DE GIMNASTICĂ ARTISTICĂ ALE JUNIOARELOR – DEVA 2017

Peste 30 de gimnaste junioare își vor disputa titlurile individuale la Deva, cu ocazia Campionatelor Naționale individuale de gimnastică artistică. Competiția este programată pentru perioada 10 – 11 noiembrie 2017, la sala sporturilor din Deva.

Printre cele mai importante nume, în rândul participantelor, o regăsim pe Iulia Berar (CSM Arad), participantă la Festivalul Olimpic al Tineretului European din această vară, dar și pe mai micuțele speranțe, care au atras deja atenția prin participarea la Campionatele Naționale ale Maeștrilor de la Ploiești: Silvia Sfiringu (CS Farul Constanța), Antonia Duță (CS Dinamo București), Lisa Marchidanu (CSA Steaua București) sau Maria Pană (CS Dinamo București).

Principala absență este cea a  Denisei Golgotă, campioană europeană de junioare la sol și medaliată cu argintul olimpic al tineretului la sărituri, care este momentan în recuperare după o intervenție la nivelul călcâiului.

Programul de concurs

Vineri, 10 noiembrie:

Sâmbătă, 11 noiembrie:

Programul în detaliu, lista participanților si ordinea de intrare în concurs pot fi consultate  AICI

Lista actualizată a participanților la 6 noiembrie 2017

Lista sportivilor participanți poate suferi modificări față de înscrierile inițiale ca urmare a unor posibile retrageri, indisponibilități medicale, hotărâri ale antrenorilor/cluburilor de a nu prezenta anumiți sportivi din motive obiective. Orice informație în acest sens va fi anunțată pe site-ul Federației Române de Gimnastică.