Cupa Andreea Răducan, ediţia a VIII-a (update: REZULTATE)

Bârlad, 05 mai 2018 – Cupa Andreea Răducan, competiție de gimnastică inițiată și organizată de campioana olimpică și mondială la gimnastică, Andreea Răducan, a ajuns la cea de-a opta ediție. Evenimentul va avea loc în zilele de sâmbătă și duminică, 5 și 6 mai 2018, începând cu ora 09:30, în Sala de Sport a Colegiului Tehnic A.I. Cuza din Bârlad. Cu ocazia celei de-a VIII-a editii sunt asteptate peste 100 de gimnaste care se antrenează la peste 15 cluburi din țară, parte dintre ele înscrise în programul ”Țară, țară vrem campioane”, susținut și promovat de OMV Petrom.

La eveniment vor participa următoarele cluburi din țară: CS Dinamo București, CSSG Focșani, CSS Buzău, CSS Dinamo București, CSS Steaua București, CSS 2 București, CS Farul Constanța, CSS1 Constanța, SCM Bacău, CS Petrolul Ploiești, CSS Sibiu, CSM Arad, CSA Steaua București, CSS Bârlad.

“Cupa Andreea Răducan a ajuns la cea de-a 8-a ediție. Acești 8 ani în care am susținut și încurajat micuțele gimnaste, ne dau speranța că ne vom putea bucura de reușitele lor în competițiile de mare anvergură. Vă invităm să ne fiți alături și să le susținem împreună pe gimnastele noastre în drumul lor spre înalta performanță!”, a declarat Andreea Răducan.

Rezultate complete