DE AZI, CAMPIONII DE LA AEROBIC SE ÎNTÂLNESC ÎN CUPA MONDIALĂ LA PONTA DELGADO

În timp ce la Sofia au loc Campionatele Europene ale gimnasticii artistice, performerii și campionii de la aerobic se află în plină pregătire pentru Campionatele Mondiale de luna viitoare, programate în Mexic, la Cancun. După evoluțiile pline de succes în concursurile de la Tokyo și Borovets, un nou test pentru gimnaștii noștri, la acest final de săptămână, la Ponta Delgado (Portugalia), în cadrul unei noi etape de Cupă Mondială, la care vor lua parte Corina Constantin, Anca Surdu, Andreea Bogati, Bianca Becze și Marius Petruse, alături de gimnaști din 10 țări.
La Ponta Delgado, în Azore, pe scena de la ”Teatro Micaelense”, se vor întâlni multipli campioni din Austria, China, Germania, Indonezia, Japonia, Mexic, România, Africa de Sud, Spania și Portugalia, mai toți printre marii favoriți ai ”mondialelor” mexicane.
Conduși de antrenorul Mircea Brînzea, la rându-i medaliat al întrecerilor mondiale și continentale, sportivii noștri vor fi prezenți în concurs la individual feminin, perechi și trio:
Individual: Corina Constantin, Bianca Becze
Trio: Anca Surdu, Corina Constantin, Andreea Bogati
Perechi: Bianca Becze, Marius Petruse
De asemenea, din juriul de arbitre face parte și Cristiana Spînu.
Programul este următorul (ora locală):
Vineri, 16 mai 2014, de la ora 19.00 – Calificări (individual masculin, perechi, grup)
Sâmbătă, 17 mai 2014, de la ora 17.30 – Calificări (individual feminin, trio)
Duminica, 18 mai 2014, de la ora 16.00– Finale

Pentru alte amănunte, click aici: Work planDirective, Inscrieri definitive