FORZA GYM – Gimnastica pentru toți!

Antrenează-te pentru distracție!

Cine? Ce? Unde? Când? Cum?

Federația Română de Gimnastică, în parteneriat cu Radio ZU, organizează primul eveniment sportiv dedicat gimnasticii pentru toți, FORZA GYM, parte a fenomenului FORZA ZU.

Vino duminică, 27 mai 2018, în intervalul 12:00 – 17:00, în fața Palatului Culturii din Iași, și vei avea ocazia să faci mișcare in aer liber alături de campionii olimpici, mondiali și europeni ai gimnasticii românești, dar și de antrenorii care i-au consacrat.

Octavian Bellu, Marius Urzică, Sandra Izbașa, Monica Roșu, Larisa Iordache, Andrei Muntean, Vlad Cotuna, Andrei Groza, Adelin Kotrong și Roland Modoian te așteaptă la un antrenament ”altfel”!

Bucură-te de momente demonstrative de gimnastică artistică, aerobică și ritmică pregătite special de micutii gimnasti de la cluburile sportive din întreaga țară: CSȘ Buzău, CSM Onești, SCM Bacău, CSȘ Focșani, CSȘ Bârlad, CSG Gimnis Iași, CSȘ Anghel Saligny Iași.

Vizitează expoziția de costume ale marilor gimnaști ai României și retrăiește pentru câteva clipe momentele de glorie ale acestui sport care a scris istorie pentru România!  Totodată, poti face primii pași în gimnastică, în cadrul zonelor ”BabyGym”, special amenajate în cadrul evenimentului!

În tot acest timp, te poți fotografia cu marii gimnaști ai României și să primești autografe de la campionii tăi preferați!

Hai și tu la #ForzaGym2018!

Pagina Facebook de eveniment