JOI, 12 MARTIE 2015, ORA 11: ADUNAREA GENERALĂ A FEDERAȚIEI

Conform Hotărârii Comitetului Executiv al Federației Române de Gimnastică, în baza prevederilor Statutului Federației, joi, 12 martie 2015, orele 11.00, la sediul Ministerului Tineretului și Sportului, București, str. Vasile Conta nr. 16, sector 2, etaj VIII, sala „Nadia Comăneci”, va avea loc Adunarea Generală a Federației Române de Gimnastică.
Este o reuniune importantă, având în vedere problemele ce urmează a fi abordate, de la cele vizând activitatea desfășurată pe parcursul anului trecut, la proiecția și dezbaterea  Programului forului nostru de specialitate pentru anul 2015, până la aprobarea modificărilor la Statutul Federației, pentru a-l pune în acord cu schimbările intervenite în sportul românesc și internațional.
Anul 2015, privit prin prisma calendarului sportiv, este unul foarte dificil, cu multe responsabilități pe toate nivelurile, ținând seama că este unul decisiv, cu precădere în ceea ce privește construcția loturilor reprezentative (gimnastică artistică și aerobică) și calificarea la Jocurile Olimpice 2016, activitatea desfășurată la nivelul cluburilor și secțiilor fiind, în întregul context, foarte importantă și de așteptat să se desfășoare la cotele cerute de exigențele actuale.

Pentru alte amănunte, click aici: Invitație Adunarea Generală 2015, Propuneri modificări Statut 2015