Jurnal resitean 8 – Dragulescu nu va concura la “nationale”

        Cu o zi inaintea inceperii Campionateleor Nationale, in Sala Sporturilor din Resita, baietii au avut o zi mai linistita, in timp ce fetele si-au continuat antrenamentele.
        Evident, in ceea ce priveste zona organizatorica, gazdele pun la punct ultimele amnunte, pentru a oferi sportivilor un cadru de concurs la inaltime, pe masura valorii celor care se vor afla in intreceri pentru titlurile nationale.
Prin urmare, “citim” pe fila de “jurnal” a zilei…

Joi, 16 septembrie
        Componentii lotului masculin de gimnastica al Romaniei si colectivul tehnic au vizitat joi, 16 septembrie, Studioul Regional Radio Resita.
         In dialog cu Doru Dinu Glavan, sportivii si antrenorii au vorbit despre pregatirea pe care au efectuat-o la Resita, in vederea participarii la Campionatul National al Maestrilor care va incepe vineri, 17 septembrie, la Sala Polivalenta din municipiu.
        Din cauza unei accidentari la piciorul drept, Marian Dragulescu nu va concura.  
        La randul sau, Alin Jivan s-a confruntat si el cu mici probleme dar le-a depasit si va putea evolua in concurs.
        Din postura de antrenor, Marius Urzica, a afirmat ca actualul lot doreste sa demonstreze ca Romania are valoare in gimnastica, in continuare.
        Campionatul National al Maestrilor de la Resita este un important test si pentru Campionatul Mondial care se va desfasura in aceasta toamna la Rotterdam.
        La Resita, dupa cum se stie, sunt prezente si gimnastele din lotul coordonat de antrenorii emeriti Octavian Bellu si Mariana Bitang. Fetele au efectuat antrenamente de  reacomodare cu aparatele.
        Joi seara, de la ora 20, la Sala Polivalenta din Resita se va desfasura sedinta tehnica, iar concursul propriu zis va incepe vineri, de la ora 16.

(Daniel BABUN – Radio Resita; Foto: Radio Resita)