La Buzau, “scolarite gimnaste” de nota 10

In prim-planul activitatii competitionale interne in aceste zile se situeaza, indiscutabil, noua editie a Campionatelor Nationale Scolare, care se desfasoara la Buzau, gazda traditionala si ospitaliera, eveniment care este organizat de CSS Buzau si Asociatia Judeteana de Gimnastica, impreuna cu Federatia Romana de Gimnastica, Ministerului Educatiei Nationale si Inspectoratul Scolar Judetean Buzau. In programul primelor zile au figurat intrecerile feminine, lor urmandu-le cele masculine. A fost un nou si bun prilej de afirmare a unor talente, a punerii in valoare a activitatii care se desfasoara la nivelul Cluburilor Sportive Scolare.
La Buzau si-au dat intalnire, asa dar, gimnaste reprezentand 13 cluburi – CSS 1 Constanta, Dinamo Bucuresti, CSS Sibiu, CNS CEtate Deva, CSS 2 Bucuresti, CSS Buzau, CSS Galati, CSS 1 Timisoara, CS Badia Comanci Onesti, CSS Viitorul Cluj-Napoca, CSS G Focsani, CSS Barlad, CSS 3 Steaua, care si-au disputat intaietatea la cele patru categorii.
S-au aflat in prim-plan nu numai invingatoarele ci si alte numeroase gimnaste care bat la portile afirmarii. Dintre numeroasele exemple posibile, vom mentiona doar faptul ca Malina Milea (foto) si Ioana Coman, ambele de la CSS 1 Constanta, s-au impus, in ordine, in concursul rezervat junioarelor 1 si individual compus, dar si la sol, sarituri si paralele, in timp ce CSS 1 Timisoara a castigat intrecerea echipelor la junioare 4, urmata fiind pe podium de CSS 3 Steaua si CSS 1 Constanta.
Intrecerile fetelor vort fi urmate de cele ale baietilor.

Pentru amanunte, click aici: Rezultate junioare 1, 2, 3 si 4

Foto: Dan Mares –  http://puzzlegym.ro/ro/