La Onești, ”naționalele” echipelor de junioare și juniori II și I

După ce Buzăul a fost gazda Campionatelor Naționale ale juniorilor III, este rândul echipelor de nivel II și I să-și dispute întâietatea pentru desemnarea podiumurilor naționale ale categoriei, de această dată la Onești, mai întâi în concurs intrând junioarele, în perioada 19 – 21 iunie 2014, fetele fiind urmate de băieți, o săptămână mai târziu, între 26 și 28 iunie. Va fi o competiție interesantă, care este programată la scurtă vreme după Campionatele Europene de la Sofia, acolo unde, la nivelul junioarelor, gimnastica feminină s-a prezentat la nivel de top continental, în timp ce băieții au avut o comportare cu mult sub așteptări din toate punctele de vedere, astfel că întrecerile naționale vor fi un binevenit prilej pentru a vedea cum se lucrează la nivelul cluburilor și care este “rezerva” de acasă pentru viitor.

În concursul junioarelor și-au anunțat participarea CSM Arad, SCM Bacău, CSS Bârlad, CSS 2 București, Dinamo București, CSS 7 Dinamo București, Steaua București, CSS Steaua București, Triumf București, CSS Buzău, CSM Cluj, CSS Viitorul Cluj, Farul Constanța, CSS 1 Constanța, CNS CSS CEtate Deva, CSS Focșani, LPS Galați, CSM Onești, Petrolul Ploiești, CSS Sibiu, CSS 1 Timișoara, în total 83 de gimnaste vor trece prin ”sita” deasă a aprecierilor arbitrelor în încercarea lor de a dovedi că sunt cele mai bune.
Programul Campionatului Național – echipe junioare este următorul:
Vineri, 20 iunie 2014
De la ora 10.20 – Junioare II, Nivel 3
De la ora 15.35 – Junioare II, Nivel 4
De la ora 18.50 – Junioare I

Peste 70 de juniori de la LPS Bistrița, CSS Dinamo, CSS Lugoj, CSS Reșița, CSS Sibiu, CSS Timișoara, LPS Arad, CSS Buzău, CSS Brașov, Steaua București, CSM Reșița, CSS Sf. Gheorghe ș.a. își vor disputa podiumurile o săptămână mai târziu, vineri și sâmbătă, 27 și 28 iunie, programul competițional fiind următorul:
Vineri, 27 iunie 2014
De la ora 10.00 – Concurs pe echipe, juniori II, nivel 3
De la ora 16.00 – Concurs pe echipe, juniori II, nivel 4
Sâmbătă, 28 iunie 2014
De la ora 10.00 – Concurs pe echipe, juniori I

Pentru alte amănunte, click aici: 2014 Programul C.N. echipe – junioare II si I, 2014 Program CN echipe juniori – I I și I