La început de decembrie, ANTRENORII ÎN … ”BANCA ELEVILOR„

În perioada 5 – 7 decembrie 2014 se va desfăşura la Izvorani, în cadrul Complexului Sportiv Olimpic “Sydney 2000“, un Curs de perfecţionare pentru antrenorii din gimnastica artistică, masculin şi feminin. Cursul este parte a programului Ministerului Tineretului şi Sportului şi al Federației Române de Gimnastică de perfecţionare a antrenorilor din ţară şi este organizat în colaborare cu Centrul Naţional de Formare şi Perfecţionare a Antrenorilor şi cu Institutul Naţional de Cercetări pentru Problemele Sportului.
Vor fi puse în dezbatere o serie de teme comune, cu referire la ambele fațete ale gimnasticii (masculin și feminin) – Etapizarea pregătirii, selecție, inițiere, pregătire fizică; Metodica pregătirii de bază la sărituri; Pregătirea acrobatică -, dar și pentru fiecare în parte: Cal cu mânere și bară fixă – metodologia și conținutul pregătirii; Concluzii CM 2014 și observații Programa de Clasificare (masculin) sau Paralele inegale – metodica pregătirii elementelor de bază și Pregătire artistică (feminin).
Lectori la acest Curs vor fi specialiști recunoscuți – Adrian Stan, Vasile Vug, Ionuț Corlaci, Adrian Meleancă, Augustin Pop ș.a. -, iar discuțiile teoretice și aplicațiile practice cu siguranță vor contribui la o reală îmbunătățire a orizontului perfecționării antrenorilor de club, primii chemați a aduce în prim-plan valori pentru gimnastica românească.

Pentru mai multe amănunte, click aici: 2014 Invitatie curs, 2014 Program curs

12.11.2014