La Reșița, a 4-a ediție a ”Memorialului Virgil Achim”

Gimnaști din Timișoara, Lugoj și Reșița au fost la startul unei noi ediții a ”Memorialului Virgil Achim”, competiție ajunsă la cea de-a patra ediție, organizată de Clubul Sportiv Școlar Reșița, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin. Întrecerea a fost găzduită de Sala de gimnastică a Clubului Sportiv Școlar Reșița și a reunit sportivi la categoriile a III-a (nivel 1 și 2) și a II-a (nivel 3). Întrecerea a fost o verificare utilă pentru toți sportivii, mai ales că se apropie Campionatul Național Școlar, care va avea loc în perioada 21-24 aprilie, la Buzău.

Așadar, antrenorul de gimnastică Virgil Achim a fost omagiat și în acest an la Reșița, chiar în sala în care, în urmă cu câțiva ani, pregătea campionii României. Secția de gimnastică a Clubului Sportiv Școlar Reșița păstrează vie amintirea antrenorului Virgil Achim și organizează, începând din 2014, o competiție cu caracter memorial. Peste 50 de gimnaști din Reșița, Timișoara și Lugoj, cu vârste între 4 și 18 ani, s-au întrecut în cea de-a treia ediție a ”Memorialului Virgil Achim”, totodată cei mai mici dintre ei, care încă nu au concursuri la vârsta lor, au făcut câteva demonstrații în fața părinților care au trecut pragul sălii de gimnastică.
Reprezentanții gazdelor, de la Clubul Sportiv Școlar Reșița, s-au remarcat din plin la această competiție amicală, care tinde să devină una tradițională în această perioadă a anului, dar în prim-plan s-au aflat și gimnaști de la celelalte cluburi participante: Andrei Titi, Albert Ilie, Robert Aioanei și Alexandru Rădeanu, Norbert Marcu, Felix Simion, Răzvan Miklos, Luca Gavril, Fabian Panacea, Patric Voichescu.

Toți participanții au primit diplome și medalii, indiferent de locul ocupat.

Sursa: Caraș On-line