Larisa Iordache și Marius Berbecar, locul 7 la ”Cupa Elveției”

În ”Hallenstadion” din Zurich s-a desfășurat ediția 2014 a ”Cupei Elveției”, o competiție internațională cu echipe mixte, de această dată cu participarea unor gimnaste și gimnaști din Elveția, Brazilia, Germania, Franța, Italia, Japonia, Rusia, Ucraina și, bineînțeles, România, reprezentată de Larisa Iordache și Marius Berbecar. La finalul întrecerii, gimnaștii noștri s-au aflat pe locul 7, victoria parținînd perechii ruse Daria Spiridonova și Nikita Ignatiev.
Concursul a reunit o serie de sportivi foarte cunoscuți în arena mondială și continentală, mulți dintre ei cu performanțe remarcabile și la ultima ediție Campionatelor Mondiale de la Nanning:
Elveția 1: Giulia Steingruber + Claudio Capelli
Elveția 2: Ilaria Käslin + Pascal Bucher
Brazilia: Daniele Matias Hypolito + Arthur Nory Oyakawa Mariano
Germania: Elisabeth Seitz + Fabian Hambüchen
Franța: Youna Dufournet + Axel Augis
Italia: Vanessa Ferrari + Andrea Cingolani
Japonia: Mai Murakami + Kenzo Shirai
România: Larisa Iordache + Marius Berbecar
Rusia: Daria Spiridonova + Nikita Ignatyev
Ucraina: Angelina Kysla + Oleg Verniaiev
Întrecerea s-a desfășurat în trei etape (runda 1, 2 și semifinale) și cu o finală de 4 în care nu au contat rezultatele anterioare, pe primul loc situându-se echipa Rusiei, în finală cu 30.000, urmată de Ucraina 29.725, Germania 28.850 și Elveția 1 19.475.
La rândul lor, Larisa Iordache și Marius Berbecar s-au oprit în faza semifinalelor, cu un total de 84.750, ceea ce a echivalat cu locul 7 în ierarhia actualei ediții a ”Cupei Elveției”. Larisa Iordache a evoluat la bârnă (13.800), paralele (13.650) și sol (13.800), iar Marius Berbecar a fost la sărituri (14.500), paralele (15.520) și inele (13.750).

Pentru mai multe amănunte, click aici: Rezultate Cupa Elvetiei, Juniori U16