Larisa Iordache – accidentată, operată cu succes

În cursul antrenamentului de marți după-amiază, Larisa Iordache s-a accidentat în timpul efectuării unui exercițiu la bârnă, în urma unei căderi de pe aparat fiind diagnosticată cu fractură de metacarp 4, ceea ce a impus intervenția chirurgicală și o perioadă de refacere estimată la 6 săptămâni. În cursul dimineții de vineri, 11 martie, Larisa Iordache a fost operată la o clinică din Viena, intervenția chirurgicală fiind reușită.
În cursul serii, Larisa Iordache a transmis tuturor iubitorilor sportului, ai gimnasticii cu deosebire, un mesaj pe rețelele de socializare:
Bună seara tuturor,
În ultimele zile am avut parte de unele dintre cele mai grele clipe din cariera mea. Așa cum probabil ați aflat, marți după-amiază, în timpul unui antrenament la bârnă mi-am fracturat unul din degetele de la mâna stângă. Diagnosticul a fost clar: fractură de metacarp 4. Am fost absolut bulversată și șocată. Eram pregătită să încep concursurile de anul acesta, iar accidentarea s-a produs la un element simplu.
Joi seara am plecat către Viena pentru intervenția chirurgicală necesară. În această dimineață am fost operată. Intervenția s-a desfășurat cu succes și în curând voi începe perioada de recuperare. Medicii mi-au impus o pauză de aproximativ șase săptămâni ceea ce face imposibilă participarea mea la concursul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio. Voi susține echipa și cred în continuare că vom reuși să ajungem la olimpiada din vară!
Nu în ultimul rând aș vrea să vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de încurajare pe care mi le-ați trimis zilele acestea! În astfel de momente sprijinul fanilor este esențial și sunt recunoscătoare fiecărui gând bun pe care l-am primit. Va mulțumesc mult !”