Medalie de argint la bârnă pentru Iulia Berar, la Jesolo Trophy

JESOLO, Italia, 16 aprilie 2018 –  În perioada 13 – 15 aprilie 2018, gimnastica artistică feminină românească a participat la unul dintre cele mai importante turnee din această primă parte a anului – Trofeul orașului italian Jesolo.

Echipa de senioare a României, avându-le în componență pe Denisa Golgotă, Nica Ivănuș, Carmen Ghiciuc, Maria Holbură și Anamaria Ocolișan, s-a clasat pe locul al cincilea, cu punctajul de 152.600 puncte. Totodată, echipa de junioare, cu Iulia Berar, Silvia Sfiringu, Antonia Duță și Ana Maria Puiu, a ocupat poziția a șasea, cu 147.030 puncte. În clasamentul la individual compus, cele mai bune clasări le-au obținut Denisa Golgotă (locul 12 la senioare) și Iulia Berar (locul 12 la junioare).

În finalele pe aparate, programate în ultima zi de concurs, Iulia Berar a adus singura medalie a României la Jesolo, argint la bârnă. Integralul prezentat de Berar a avut o dificultate de 5.30, primind în final 13.133 puncte. În concursul senioarelor, Denisa Golgotă a ocupat poziția a patra la sărituri (media 14,067), iar Nica Ivănuş a terminat pe locul șase la bârnă (11,500) şi pe şapte la sol (12,433).

Rezultate complete

Echipe: Junioare | Senioare

Individual compus: Junioare |Senioare

Finale pe aparate: bârnă junioare, sărituri senioare, bârnă senioare & sol senioare.

Sursa foto: Ginnastica Artistica Italiana