Newsletter #1

Dragi prieteni ai gimnasticii,

Ne face plăcere ca la acest început de an să punem în practică intenția noastră de a optimiza comunicarea cu structurile afiliate prin inițierea unei serii de newslettere, menită să informeze și să ne apropie. Dedicăm acest prim newsletter informării cu privire la direcțiile noastre de acţiune, măsurilor de dezvoltare a noilor discipline in gimnastică și prezentarea caracteristicilor și specificaţiilor acestora.

In contextul implementării strategiei de dezvoltare a Federației Române de Gimnastică pe termen mediu și lung, aducem la cunoștința membrilor afiliați intenţia fermă și totala deschidere a conducerii federației de a desfăşura activitatea in gimnastică, pe doua foarte importante direcții, și anume:

1. stimularea selecției și pregătirii copiilor şi tinerilor de către cluburi în activitatea deja cunoscută și consacrată, respectiv gimnastica artistică feminină, gimnastica artistică masculină și gimnastica aerobică,

2. promovarea practicării gimnasticii în toate formele cuprinse în Statutul și Regulamentele Federației Internaționale de Gimnastică și a Uniunii Europene de Gimnastică, respectiv introducerea în programele de activitate ale federației și ale structurilor sportive membre a: Gimnasticii Acrobatice, Trambulinei, Gimnasticii pentru toți și a celei mai noi forme de mișcare, cunoscute sub denumirea de Parkour.

Continuați parcurgerea newsletter-ului, AICI.

Vă mulțumim!